Lebu Kulit Today


Site Owner
Joined Oct 28 2008
Actions
General Info

Lebukulit
Friends (1)

Recent Activity

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

15 Comments

Reply Lebu Kulit Today
4:53 PM on January 1, 2015 
Teleu nyaliu na dite silung laman ni uman ini.
Reply Rino Ex5 and Legend
10:44 PM on October 12, 2009 
Hai......GBU
Reply Kiven Gean
12:17 PM on October 8, 2009 
tak payah la link blog tu,mcm tak sesuai.bukan blog peribadi.k,God bless
Reply Kiven Gean
3:36 AM on August 16, 2009 
Salah bos,baru ingat dah tukar nama dah,www.orangkenyah.blogspot.com

(tak juga terer sangat cakap kenyah saya ni,hehe)
Reply Kiven Gean
1:52 AM on August 16, 2009 
As you were asking before for any blog or website from other member,maybe you can link mine too.www.kivengean.blogspot.com.In that blog,I share my information about living in Christ,any sharing from me,any update on what I'm doing recently,something about our homevillage,and anything that I can to make it interesting.It's been a long time since I haven't update anything inside it. Thanks,God Bless...
Reply epus-ra
1:43 AM on July 23, 2009 
Asshalomenikuk,
tekep alek dite' a..
tiga tawai kerana sanggup berkorban masa o'k dalam uyai website ni..
do the best, and God beat the rest
(warga kenya lebu kulit)
Reply gun ajan
7:01 PM on July 14, 2009 
Perfectly well. All for the best. Thank you for the privilege.
Reply gun ajan
5:06 PM on July 9, 2009 
Would not mind at all to have a page as suggested, however I couldn't promise if I could contribute sufficient time for it latter. Second, should there be any personal matters or inquiries, that will have to be confidential matters. That is what I think.
Thank you.
Reply IvY KeNai
8:49 AM on June 28, 2009 
Welcome LKT..Cheers..
Reply well
10:17 PM on June 23, 2009 
shallom admin LKT.. aki' uvak barak denge yak 3
utk ileu mung.. krn aki akn tai training polis kuk
pulapol kuching bulan 7 ni.. thanks ya bt doanya..
GBU all
Reply yas
2:40 AM on May 31, 2009 
shallom... aki' uva' muteu un tah kempen gereja maring ti mu.. uva' tegen me' ku johor
na'at kempen nye.
Reply Kiven Gean
5:29 PM on May 18, 2009 
Shalom!
Tolong delete akaun saya yang satu lagi,kiven juga nama kat situ,gambar yang tak guna baju.Saya tak dapat log in sebab daftar guna email samling.Email tu tidak disokong oleh webs id.
Reply Nie Ruran
4:40 AM on May 6, 2009 
Hola!

Lepe' na e' bara kume ra' se ko' KK ni. Not many of us here in Sabah. Small number of Kenyah Lebu' Kulit. Hopefully there'll be more of us here.

Cheers 7& regards
:)
Reply Collin Laing Tony a.k.a Putet
7:15 AM on December 6, 2008 
Saya berasa amt bangga n bersyukur kepada Tuhan atas limpah karuniaNya diatas setiap diri kita selama ini...Bagi saya..mewujudkan laman web seperti ini merupakan salah satu langkah yang amat diperlukan oleh masyarakat kita sendiri bagi mewujudkan satu komuniti yang dikenali oleh seluruh bangsa...Saya sudah lama menanti ketibaan Laman Web Lebu Kulit kita...Saya mengucapkan Tahniah dan syabas bagi perancang n saudara2 yang terlibat dalam membangunkan laman web ini...Saya akan terus menyokong n berusaha untuk membangunkan kualiti Lebu Kulit supaya tidak hilang atau ketinggalan dalam peredaran zaman yang sudah terlalu banyak membangun..sama2 kita terus menyokong memberi sumbangan..GOD BLESS WE ALL!!!!!!!
Reply Balan Ding / Akup
1:02 AM on November 25, 2008 
Aki bangen kimet ngan nyua tiga tawai kume nemleu Admins Web lebo kulit uvan na ini na se peluang iya atek senang uvan tai ru petegu ngan leu supe apan. Teruskan usaha nemleu aki menyokong 100% baik dalem materials buah fikiran atau kempen2 / gambar2 ileu kenya ni.. tiga tawai God Bless

Tanpa wahyu, rakyat menjadi liar